LUMEN PHOTO is hét nieuwe beeldburo voor België en Nederland. Onze beeldbank verschaft foto-professionals, art-buyers en beeldredacteuren toegang tot de collecties van getalenteerde Nederlandse en Belgische fotografen.


In onze beeldbank vindt u de mooiste portretten van met name Vlaamse en Nederlandse personality’s en opwindende popfotografie van toonaangevende internationale artiesten.


De stijl van onze fotografen mag dan wild uiteen lopen, van autonoom tot corporate, van rauwe werkelijkheid tot gestileerde realiteit, wat onze fotografen verbindt is talent, een oog voor het buitengewone en het streven naar perfectie.


De Lumen-fotografen behoren tot de beste in het vak. In onze eigentijdse beeldbank telt elke foto; is ieder beeld een klein (of groot) meesterwerk op zich.


Bent u geïnspireerd geraakt door het werk van onze fotografen? Een select aantal van Lumen's fotografen is beschikbaar voor assignments. We werken zowel voor redactionele als commerciële opdrachtgevers, in binnen- én buitenland.